top of page

 VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR 

VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR BARCELONA

Met de verborgen plekken fietstour Barcelona nemen we je op de fiets mee naar allerlei lokale plekken in de stad die geliefd zijn bij de Barcelonezen. Weg van de toeristische hoogtepunten, op zoek naar de onontdekte plekken. Deze fietstour is aan te raden voor iedereen die al vaker in Barcelona is geweest en alle bekende toeristische trekpleisters al heeft gezien of voor degene die al eens heeft gefietst door Barcelona.

Met deze verborgen plekken fietstour ontdek je het andere Barcelona; lokaal en minder bekend. We fietsen naar lokale wijken, onbekende plekken en we nemen je mee naar de verschillende subculturen van de stad. Leer Barcelona op een andere manier beter kennen en kom erachter waar de locals graag naar toe gaan.

Fietstour langs de onbekende plekken

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
Ongeveer 2 uur.

Starttijd

17.45 uur (enkele dagen per week, in overleg).
Ben je met een groter gezelschap? Dan is de starttijd in overleg.
Met deze route gaan
we meer door de lokale wijken. In de ochtend en tijdens de siësta zijn deze nog niet zo bruisend. Vanaf de vroege avond beginnen deze wijken weer tot leven te komen en zijn de karakters van de verschillende wijken beter zichtbaar.

 

Geen tours: 1 t/m 9 en 12 t/m 25 november.

Route
Lokale wijken zoals Poble Sec en Sant Antoni, de multiculturele wijk El Raval, de volksbuurt Barceloneta en de prachtige sfeervolle wijk El Born. Van s
ubculturen, een gaaf graffiti en skate plein, tot smalle straten en de prachtige Santa Maria del Mar kerk. Favoriete tapas en pincho plekken van de locals en een indrukwekkende markt. We komen ook even aan het strand en in het stadspark Ciutadella. Er zit geen pauze in deze fietstour.

Afspreekpunt
‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn, L3).

PRIJZEN VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR 2023


Volwassenen € 23,50 p.p.*                     
Kind 7 t/m 15 jaar € 20,50 p.p.

 

Prijzen zijn inclusief normale fiets.     

E-bike € 9,50 p.p. toeslag (v.a. 16 jaar).

*Minimaal 3 volwassenen (min. € 70,50).

Ben je met 2 volwassenen of 1 volwassene met 1 of 2 kinderen? Dan is de prijs 3 keer de volwassene prijs. Uiteraard nemen wij eerst contact met je op indien er geen andere deelnemers zijn en mag je dan altijd nog wijzigen of annuleren. Melden zich meer mensen aan dan is de prijs uiteraard gewoon de normale prijs.

''Hele leuke fietstocht gedaan door Barcelona. Robin en Joris praten met passie over hun vak en dat komt goed over op de groep. Veel nieuwe dingen geleerd en gezien. Ik kan hun zeker aanraden.'' - Bas

Reservering, betaling en annulering

 • Vooraf graag reserveren. Vol is vol.

 • Altijd gratis annuleren. Betaling mag ter plekke na de fietstour (contant). Een aanbetaling is bij de verborgen plekken fietstour niet nodig.


Goed om te weten

 • Er is veel tijd voor het maken van foto's en het stellen van vragen.

 • Bij reservering ontvang je onze gratis praktische stadsgids met veel tips.

 • Bij regen gaat de fietstour gewoon door. Bij een slechte weersvoorspelling zorgen wij voor regenponcho's.

 • De groepsgrootte is max.10 fietsers en de gids. Wij fietsen de verborgen plekken route met gemiddeld 5 fietsers. Minimaal 3 volwassenen of betalend voor 3 volwassenen.

 • Prijzen zijn inclusief fietshuur. Van de prijs die je betaalt gaat bij de fietstour van 2 uur € 4,50 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. Bij e-bikes gaat € 15 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de huur van de e-bike.

 • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij alle fietstours.

 • Heb je gereserveerd voor een oude prijs, dan blijft die prijs uiteraard staan.


Kinderen

 • De route is kindvriendelijk en gaat over veel goede fietspaden. In de kindervakanties fietsen wij dagelijks met kinderen vanaf 7 jaar.

 • De fietstour is mogelijk met kinderen vanaf 7 jaar die zelfstandig 10 km kunnen fietsen op een fiets met alleen handremmen. 

 • Kinderfietsen beschikbaar vanaf 20 inch. Kinderen kunnen een proefrondje fietsen voordat de fietstour start.

bottom of page