top of page

 VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR 

VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR BARCELONA

Met de verborgen plekken fietstour Barcelona nemen we je op de fiets mee naar allerlei lokale plekken in de stad die geliefd zijn bij de Barcelonezen. Weg van de toeristische hoogtepunten, op zoek naar de onontdekte plekken. Deze fietstour is aan te raden voor iedereen die al vaker in Barcelona is geweest en alle bekende toeristische trekpleisters al heeft gezien of voor degene die al eens heeft gefietst door Barcelona.

Met deze verborgen plekken fietstour ontdek je het andere Barcelona; lokaal en onbekend. We fietsen naar lokale wijken, onbekende plekken en we nemen je mee naar de verschillende subculturen van de stad. Leer Barcelona op een andere manier beter kennen en kom erachter waar de locals graag naar toe gaan.

Fietstour langs de onbekende plekken

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
Ongeveer 2 uur.

Starttijd
In overleg en naar beschikbaarheid. Alleen mogelijk in de middag en avond, omdat de sfeer van de lokale wijken dan het beste zichtbaar is. 

5 mrt t/m 5 apr 2023: geen tours.


Route
Lokale wijken zoals Poble Sec en Sant Antoni, de multiculturele wijk El Raval, de volksbuurt Barceloneta en de prachtige sfeervolle wijk El Born. Van subculturen, graffiti en hipster plekken tot typisch Barcelonese panden, volkse wijkjes en een doolhof van smalle straten en poortjes. Favoriete tapas plekken van de locals en indrukwekkende markten. Er zit geen pauze in deze fietstour.

Afspreekpunt
‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn, L3).

PRIJZEN VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR 2023


Volwassenen € 23 p.p.*                     
Kind 7 t/m 15 jaar € 20 p.p.

Prijzen zijn inclusief normale fiets     


E-bike € 8,50 p.p. toeslag

*Minimaal 3 volwassenen.

Ben je met 2 volwassenen of 1 volwassene met 1 of 2 kinderen? Dan is de prijs 3 keer de volwassene prijs. Uiteraard nemen wij eerst contact met je op indien er geen andere deelnemers zijn en kun je dan nog wijzigen of annuleren. Melden zich meer mensen aan dan is de prijs uiteraard gewoon de normale prijs.

''Hele leuke fietstocht gedaan door Barcelona. Robin en Joris praten met passie over hun vak en dat komt goed over op de groep. Veel nieuwe dingen geleerd en gezien. Ik kan hun zeker aanraden.'' - Bas

Reservering, betaling en annulering

 • Vooraf graag reserveren. Vol is vol.

 • Altijd gratis annuleren voor gezelschappen tot 8 personen. Betaling mag ter plekke na de fietstour (contant). Een aanbetaling is bij de verborgen plekken fietstour niet nodig.

 • Bij groepen van 8 personen of meer geldt: annuleren is kosteloos tot 24 uur voor de starttijd. Bij reservering wordt een aanbetaling gevraagd van € 10 p.p. via een betaalverzoek. Indien je annuleert tot 24 uur voor de starttijd dan betalen wij direct de aanbetaling terug. Het restant bedrag mag ter plekke betaald worden, na de fietstour (contant).


Goed om te weten

 • Er is veel tijd voor het maken van foto's en het stellen van vragen.

 • Bij reservering ontvang je onze gratis praktische stadsgids met veel tips.

 • Bij regen gaat de fietstour gewoon door. Bij een slechte weersvoorspelling zorgen wij voor regenponcho's.

 • De groepsgrootte is max.12 fietsers en de gids. Wij fietsen de verborgen plekken route met gemiddeld 5 fietsers. Min. 3 volwassenen of betalend voor 3 volwassenen.

 • Prijzen zijn inclusief fietshuur. Van de prijs die je betaalt gaat bij de fietstour van 2 uur € 4 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. Bij e-bikes gaat € 13,50 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de huur van de e-bike.

 • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij alle fietstours.


Kinderen

 • De route is kindvriendelijk en gaat over veel goede fietspaden. In de kindervakanties fietsen wij dagelijks met kinderen vanaf 7 jaar.

 • De fietstour is mogelijk met kinderen vanaf 7 jaar die zelfstandig 10 km kunnen fietsen op een fiets met alleen handremmen. 

 • Kinderfietsen beschikbaar vanaf 20 inch. Kinderen kunnen een proefrondje fietsen voordat de fietstour start.

bottom of page