top of page

 VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR 

VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR BARCELONA

Met de verborgen plekken fietstour Barcelona nemen we je op de fiets mee naar allerlei lokale plekken in de stad die geliefd zijn bij de Barcelonezen. Weg van de toeristische hoogtepunten, op zoek naar de onontdekte plekken. Deze fietstour is aan te raden voor iedereen die al vaker in Barcelona is geweest en alle bekende toeristische trekpleisters al heeft gezien of voor degene die al eens heeft gefietst door Barcelona.

Met deze verborgen plekken fietstour ontdek je het andere Barcelona; lokaal en minder bekend. We fietsen naar lokale wijken, onbekende plekken en we nemen je mee naar de verschillende subculturen van de stad. Leer Barcelona op een andere manier beter kennen en kom erachter waar de locals graag naar toe gaan.

Fietstour langs de onbekende plekken

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
2 uur.

Starttijd

17.45 uur, enkele dagen per week.
In juli en augustus alleen op maandagen en vrijdagen om 17.45 uur.

We starten met deze route na de siësta, omdat de lokale wijken dan het meeste bruisen. De sfeer is beter voelbaar dan in de ochtend of begin van de middag.

 

Ben je met een groter gezelschap? Dan is de starttijd in overleg.


Route
Lokale wijken zoals Poble Sec en Sant Antoni, de multiculturele wijk El Raval, de volksbuurt Barceloneta en de prachtige sfeervolle wijk El Born. Van s
ubculturen, een gaaf graffiti en skate plein, tot smalle straten en de prachtige Santa Maria del Mar kerk. Favoriete tapas en pincho plekken van de locals en een indrukwekkende markt. We komen ook even aan het strand en in het stadspark Ciutadella. Er zit geen pauze in deze fietstour.

Afspreekpunt
‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn, L3).

PRIJZEN VERBORGEN PLEKKEN FIETSTOUR


Volwassenen € 23,50 p.p.*                     
Kinderen t/m 15 jaar € 20,50 p.p.

(minimaal 1.45 m / kleinste fiets is 26 inch)
     

Prijzen zijn inclusief normale fiets.     

E-bike optioneel: € 6,50 toeslag (e-bike mogelijk v.a. 16 jaar)

*Minimaal 3 volwassenen (min. € 70,50).

Ben je met 2 volwassenen of 1 volwassene met 1 of 2 kinderen? Dan is de prijs 3 keer de volwassene prijs. Uiteraard nemen wij eerst contact met je op indien er geen andere deelnemers zijn en mag je dan altijd nog wijzigen of annuleren. Melden zich meer mensen aan dan is de prijs uiteraard gewoon de normale prijs.

''Hele leuke fietstocht gedaan door Barcelona. Robin en Joris praten met passie over hun vak en dat komt goed over op de groep. Veel nieuwe dingen geleerd en gezien. Ik kan hun zeker aanraden.'' - Bas

Reservering, betaling en annulering

  • Vooraf graag reserveren. Vol is vol.

  • Altijd gratis annuleren. Betaling mag ter plekke na de fietstour (contant). Een aanbetaling is bij de verborgen plekken fietstour niet nodig.


Goed om te weten

  • Er is veel tijd voor vragen en foto's.

  • Bij reservering ontvang je onze gratis praktische stadsgids met veel tips.

  • De groepsgrootte is max.10 fietsers en de gids. Wij fietsen de verborgen plekken route met gemiddeld 5 fietsers. Minimaal 3 volwassenen of betalend voor 3 volwassenen.

  • Fietsen beschikbaar van 28 inch (volwassen maat) en 26 inch (voor kinderen vanaf 1.45 m).

  • Bij regen gaat de fietstour door. Wil je dan liever wijzigen? Neem dan contact met ons op. Gelukkig regent het zelden in Barcelona en hebben we in heel 2023 slechts 2x regen gehad in de fietstour. Bij een slechte weersvoorspelling zorgen wij voor regenponcho's.

  • Prijzen zijn inclusief fietshuur. Van de prijs die je betaalt gaat bij de fietstour van 2 uur € 4,50 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. Bij e-bikes gaat ook de e-bike toeslag direct naar onze fietsverhuurpartner voor de huur van de e-bike.

  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij alle fietstours.

bottom of page