top of page

 PRIVE FIETSTOUR 

PRIVÉ FIETSTOUR BARCELONA

Met de privé fietstour Barcelona ga je alleen met jouw gezelschap op pad en met gids Joris. Zo ben je er zeker van dat er niemand anders in de groep komt. Met onze privé fietstour ontdek je Barcelona op een persoonlijke en kleinschalige manier. Stoppen waar en wanneer jij het wil. Een route die afgestemd wordt op wat jij leuk vindt en nog niet gezien hebt in Barcelona. Je kunt zelf je starttijd bepalen. Met een privé fietstour bieden we alle flexibiliteit om de fietstour helemaal af te stemmen op jouw wensen.


 • Starttijd in overleg.

 • De route wordt afgestemd op jouw wensen.

 • Je fietst alleen met jouw gezelschap, dus je kunt stoppen waar, hoe vaak en wanneer je wilt.

Voordelen privé fietstour

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
3 uur.

Starttijd
In overleg en naar beschikbaarheid.


Tijdens vakantieperiodes (14 t/m 29 okt 2023, 27 april t/m 11 mei en 15 jul t/m 25 aug 2024) geven wij i.v.m. de drukte geen privé fietstours. Ben je met een gezelschap vanaf 7 personen, neem dan contact op voor de mogelijkhede

 

Geen tours: 1 t/m 9, 12 t/m 25 november.

Route
Met de privé fietstour bepaal je zelf wat je van Barcelona wilt zien. Wil je de hoogtepunten zien zoals de Sagrada Família en de Gaudí huizen of wil je naar de onbekende plekken? Je ku
nt je uiteraard ook laten verrassen.

Afspreekpunt
‘Placa del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn, L3).

PRIJZEN PRIVÉ FIETSTOUR


4 personen: € 41 p.p.*
5 personen: € 38,50 p.p.
6 personen: € 36 p.p.
7 personen: € 33 p.p.
8 personen: € 29 p.p.
9 personen: € 26,50 p.p. (normale prijs)

10 personen: € 26,50 p.p. (normale prijs)
Inclusief normale fiets

*Min. 4 volwassenen of betalend voor 4 volwassenen.
Kinderen 7-15 jaar: € 5 korting per kind.   


E-bike € 9
,50 p.p. toeslag 
(v.a. 16 jaar).

''Een prachtige ervaring, een fijne ontmoeting, een interessante en boeiende fietstrip met Joris! Hun liefde voor de stad is voelbaar. Onze eerste dag Barcelona is super geslaagd!'' - Katrien

Reservering, betaling en annulering

 • Vooraf reserveren is noodzakelijk.

 • Bij reservering vragen wij om een aanbetaling van € 10 p.p. (en minimaal € 50) d.m.v. een betaalverzoek, omdat we dan een dagdeel voor jullie gezelschap vrij houden. Indien je annuleert tot 24 uur voor de starttijd betalen wij de aanbetaling direct aan je terug. Bij annulering binnen 24 uur voor de fietstour zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling. Betaling van het restant bedrag mag ter plekke, na de fietstour (contant).


Goed om te weten

 • Er is alle tijd voor vragen, tips en het maken van foto’s.

 • De mogelijkheden bij de privé fietstour zijn: hoogtepunten (eventueel in combinatie met minder bekende plekken), de Gotische Wijk, de wijk El Born, Barceloneta, El Raval, Poble Sec, Sant Antoni. Wij fietsen niet naar Park Güell (dit ligt in de bergen), de Montjuïc berg, Camp Nou, hoger in de wijk Eixample dan de Sagrada Família en de wijken Gracia en Poble Nou.

 • Je ontvangt onze gratis praktische stadsgids bij reservering.

 • Bij regen gaat de fietstour gewoon door. Bij een slechte weersvoorspelling zorgen wij voor poncho's.

 • Minimale deelname is 4 volwassenen of betalend voor 4 volwassenen.

 • Fietshuur is inclusief. Van de prijs die je betaalt gaat € 5,50 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. Bij e-bikes gaat € 15 p.p. (€ 5,50 en € 9,50 toeslag voor de e-bike) direct naar onze fietsverhuurpartner.

 • Bij alle fietstours zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.


Kinderen

 • De fietstour is geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die zelfstandig kunnen fietsen met handremmen. In kindervakanties fietsen we dagelijks met kinderen vanaf 7 jaar.

 • Kinderfietsen vanaf 20 inch beschikbaar. Voor de start van de fietstour kunnen kinderen een proefrondje fietsen op een autoluw plein.
   

bottom of page