top of page
E-bike fietstour Barcelona

 E-BIKE FIETSTOUR

E-BIKE FIETSTOUR BARCELONA

Met de e-bike fietstour ontdek je Barcelona op een hele ontspannen manier! Eén of enkele personen kunnen kiezen voor een elektrische fiets of de hele groep kan de fietstour op elektrische fietsen doen. Onze e-bikes zijn van goede kwaliteit en hebben veel power, waardoor je heel relaxt door de stad fietst en je nog meer kunt genieten van al het moois wat je gaat zien.

Elektrische fiets: optioneel bij elke fietstour

Een elektrische fiets is optioneel bij elke fietstour. Al onze fietstours zijn namelijk ook goed te doen op een normale fiets. We stoppen veel, fietsen niet snel er zit nauwelijks hoogteverschil in de fietstour. Wij raden elektrische fietsen wel aan voor iedereen die thuis ook uitsluitend op een e-bike fietst, voor mensen met conditieproblemen of mensen met blessures. Uiteraard kan iedereen voor een e-bike kiezen, omdat het een relaxte en ontspannen manier is om Barcelona te ontdekken. Nóg meer vakantiegevoel!

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur, starttijden, route

Tijdsduur, starttijd en route afhankelijk van de gekozen fietstour. Een e-bike kan gekozen worden bij elke fietstour: hoogtepunten fietstourverborgen plekken fietstour, privé fietstour, fietstour voor groepen (12+ personen).


Afspreekpunt
‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn, L3).

E-bikes voor kinderen

E-bikes zijn mogelijk voor personen vanaf 1.55 meter. Kinderen moeten minimaal 13 jaar zijn en deze lengte hebben.

PRIJS E-BIKE FIETSTOUR

 

E-bike             € 8,50 p.p. toeslag

Een e-bike is optioneel bij iedere fietstour.
Te kiezen fietstours:
Hoogtepunten fietstour
Verborgen plekken fietstour
Privé fietstour
Fietstour voor groepen (12+ personen)

''Wat een relaxte, leuke en gezellige fietstour. Joris vertelt leuk en enthousiast over de stad en wat daar leeft maar neemt ook de tijd voor vragen. Robin gaf ons ook nog nadien leuke tips over eetgegelegenheden. Wat een enthousiast stel!'' - Margriet

Onze algemene voorwaarden gelden voor alle fietstours, ook met e-bike.

bottom of page