top of page

 GROEPEN FIETSTOUR 

FIETSTOUR BARCELONA VOOR GROEPEN

Onze fietstour Barcelona voor groepen is geschikt voor alle groepen tot maximaal 30 personen. Een fietstour door Barcelona is de ideale activiteit voor een groep. De diversiteit van de route zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils in zit. Met de fietstour is de groep fysiek bezig en ze zien op een ontspannen manier veel van de stad.

Fietsen met je groep door Barcelona

Wij verdelen grote groepen in kleinere groepen, waardoor je met je groep makkelijk door de stad fietst. De tijdsduur, starttijd en de route zijn uiteraard in overleg. Laat ons je wensen weten en wij verzorgen graag een perfect geregelde fietstour voor jouw groep.

De afgelopen 8 jaar hebben wij fietstours door Barcelona mogen verzorgen voor vele soorten groepen; bedrijfsuitjes, Formule 1 groepen, voetbalreizen, sportteams, vriendengroepen, scholieren, studenten en groepen met bevriende gezinnen. Door onze kleinschaligheid regelen we graag een op maat gemaakte ochtend of middag voor jouw groep.

We richten ons vooral op kleine groepen. Groepen van meer dan 20 personen nemen we maar enkele per seizoen aan.

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur en starttijd
In overleg.


Route
In overleg. Bij groepen is de hoogtepunten route aan te raden, waarin ook minder bekende plekken zitten. Sagrada Família, Gaudí’s huizen Casa Batlló en Casa Mila (La Pedrera), Gotische Wijk, de Ramblas, Arc de Triomf, Park Ciutadella, Barceloneta, strand, haven en diverse mooie pleinen zoals Placa Reial. 


Afspreekpunt
Wi
j kunnen groepen ophalen bij een locatie naar wens, in het oude centrum. Een groep mag ook naar ons verzamelpunt komen: ‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas. Metro: Liceu of Drassanes (groen, L3).

PRIJZEN FIETSTOUR GROEPEN 10+ PERSONEN


Groepskorting bij 11 t/m 13 personen. Vanaf 14 personen moeten we de groep opsplitsen. De prijs hangt dan af van het aantal personen per groep, de tijdsduur en extra wensen.

Prijzen op aanvraag.
 

 

Is jouw groep met 10 personen of minder?
Kijk dan op deze fietstour pagina's:
Hoogtepunten fietstour
Verborgen plekken fietstour

Privé fietstour

E-bike fietstour

''Alles gaat ontspannen en relax. Joris en Robin super georganiseerd. We hebben genoten.'' - Patric

Reservering, betaling en annulering

  • Bij groepen vanaf 7 personen vragen we een aanbetaling van € 10 p.p. De reservering is definitief bij ontvangst van de aanbetaling.

  • Bij groepen van 7 t/m 13 personen is annuleren gratis tot 24 uur voor de starttijd van de fietstour, wij betalen de aanbetaling dan direct terug. Bij groepen vanaf 14 personen is annuleren gratis tot 72 uur voor de starttijd van de fietstour. 

  • Bij annulering van enkele personen van de groep wordt opnieuw de prijs per persoon berekend.

Factuur

  • Bij betaling op factuur is een aanbetaling niet nodig. Wij vragen dan om ervoor te zorgen dat de betaling 72 uur voor de starttijd van de fietstour door ons is ontvangen. Wij sturen alleen facturen bij grote groepen en naar Nederlandse bedrijven. Bij betaling op factuur is annuleren altijd gratis tot 72 uur voor de fietstour. De prijs per persoon wordt opnieuw berekend bij annulering van enkele personen.
     

Goed om te weten

  • Er is veel tijd voor vragen, tips en het maken van foto’s.

  • De hoofdboeker ontvangt bij reservering onze stadsgids met tips.

  • Bij regen gaat de fietstour gewoon door. Wij zorgen voor poncho’s bij groepen tot 30 personen.

  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

bottom of page