top of page

 GROEPEN FIETSTOUR 

FIETSTOUR BARCELONA VOOR GROEPEN

Onze fietstour Barcelona voor groepen is geschikt voor alle groepen tot ongeveer 50 personen. Een fietstour door Barcelona is de ideale activiteit voor een groep. De diversiteit van de route zorgt ervoor dat er voor iedereen wat wils in zit. Met de fietstour is de groep fysiek bezig en ze zien op een ontspannen manier veel van de stad.

Fietsen met je groep door Barcelona

Wij verdelen grote groepen in kleinere groepen, waardoor je met je groep makkelijk door de stad fietst. De tijdsduur, starttijd, route en het startpunt zijn uiteraard in overleg. Groepen kunnen wij ophalen bij een startpunt naar keuze. Laat ons je wensen weten en wij verzorgen graag een perfect geregelde fietstour voor jouw groep.

Inmiddels hebben wij fietstours door Barcelona mogen verzorgen voor diverse soorten groepen; bedrijfsuitjes, Formule 1 groepen, FC Barcelona reizen, sportteams, vriendengroepen, scholieren, studenten en groepen met bevriende gezinnen. Door onze kleinschaligheid regelen we graag een op maat gemaakte ochtend of middag voor jouw groep.

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur en starttijd
In overleg.

5 mrt t/m 5 apr 2023: geen tours.

Route
In overleg. Bij groepen is de hoogtepunten route aan te raden, waarin ook minder bekende plekken zitten. Sagrada Família, Gaudí’s huizen Casa Batlló en Casa Mila (La Pedrera), Gotische Wijk, de Ramblas, Arc de Triomf, Park Ciutadella, Barceloneta, strand, haven en diverse mooie pleinen zoals Placa Reial. 


Afspreekpunt
Wij kunnen groepen ophalen bij een locatie naar wens, rondom het oude centrum. Een groep mag ook naar ons verzamelpunt komen: ‘Plaça del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas. Metro: Liceu of Drassanes (groen, L3).

PRIJZEN FIETSTOUR GROEPEN 12+ PERSONEN


Groepskorting bij meer dan 12 personen.
Prijzen op aanvraag, afhankelijk van:

  • Aantal personen

  • Groepsgroottes

  • Tijdsduur

  • Extra wensen

 

Is jouw groep met 12 personen of minder?
Kijk dan op deze fietstour pagina's:
Hoogtepunten fietstour
Verborgen plekken fietstour

Privé fietstour

E-bike fietstour

''Alles gaat ontspannen en relax. Joris en Robin super georganiseerd. We hebben genoten.'' - Patric

Reservering, betaling en annulering

  • Voor groepen vanaf 13 personen vragen wij om een aanbetaling van € 10 p.p. De reservering is definitief bij ontvangst van de aanbetaling. Het restant bedrag mag ter plekke na de fietstour worden betaald (contant) of middels bankoverschrijving (in dat geval vragen wij om ervoor te zorgen dat het restant bedrag voor aanvang van de fietstour door ons is ontvangen). Wij sturen uiteraard facturen.

  • Bij groepen van 13 personen of meer is annuleren gratis tot 72 uur voor de starttijd. Wanneer je tot 72 uur voor de starttijd annuleert betalen wij de aanbetaling direct terug. Wordt er binnen 72 uur voor de starttijd geannuleerd dan zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling die reeds is voldaan.

 

Goed om te weten

  • Er is veel tijd voor vragen, tips en het maken van foto’s.

  • De hoofdboeker ontvangt bij reservering onze stadsgids met tips.

  • Bij regen gaat de fietstour gewoon door. Wij zorgen voor poncho’s (€ 0,50 p.p.) bij groepen tot 35 personen.

  • Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing.

bottom of page