top of page
Joris & Robin Fietstours Barcelona

 OVER JORIS & ROBIN 

OVER JORIS & ROBIN FIETSTOURS BARCELONA

Sinds 8 jaar runnen wij, Joris & Robin, Fietstours Barcelona. Hiermee bieden we betaalbare fietstours aan met veel kwaliteit, energie, passie, persoonlijkheid en kleinschaligheid. We willen iedereen fan maken van Barcelona en het doel is om onze fietsers de leukste uren van hun stedentrip te geven.

WIE IS JORIS?

Joris (44) is altijd de gids. Zo weet je zeker dat je met een ervaren en enthousiaste gids gaat fietsen die al langere tijd in Barcelona woont. Hij neemt je graag mee naar de mooiste plekken en zijn favoriete wijken, waar hij met passie over vertelt. Geen geschiedenisles, maar op een ontspannen, relaxte en gezellige manier kom je met gids Joris veel over Barcelona te weten.

Joris is helemaal gek op de stad en is het liefst altijd buiten. Zelfs in zijn vrije tijd gaat hij graag met de fiets op pad. Zijn favoriete mountainbike route is Carretera de les Aigües. De dag sluit hij graag af met een clara op het terras of met een voetbalwedstrijd in een typisch Catalaanse bar.

Joris heeft jarenlang in Nederland in de medische logistiek gewerkt en maakte jaarlijks een lange verre reis, waarbij hij ook altijd grote steden bezocht. Hij wilde graag een nieuw avontuur aangaan in het buitenland, wat Barcelona is geworden. Joris is een echte sociale praatgraag, die het liefst altijd onder de mensen is. Hij vindt het leuk om mensen te vermaken, maar houdt ook zeker van een goed gesprek op de fiets.
 

WIE IS ROBIN?

Robin (33) is ons manusje-van-alles en zorgt voor de klantenservice, planning, social media, het contact met partners en voor een stukje marketing en communicatie. Je mailt, appt of belt dus altijd met Robin voor informatie of het reserveren van een fietstour. Je mag haar altijd contacten met vragen over de stad, zowel voor als na de fietstour is ze goed bereikbaar, dagelijks tussen 09.00 en 23.00 uur. Robin haalt de groep op bij het afspreekpunt en/of is er na de fietstour weer bij om o.a. tips te geven en voor het beantwoorden van vragen.

 

Ze studeerde HBO Toerisme in Breda en maakte veel avontuurlijke solo reizen. Robin werkte zo'n 5 jaar in de sales en marketing in voornamelijk de reisbranche. Daar miste ze echter het contact met klanten. Nu is er een leuke mix van veel regelen achter de computer en het klantcontact voor en na de fietstour.
Robin is gek op Barcelona en was hier al eens reisleidster tijdens haar studie. In haar vrije tijd gaat ze graag wandelen in de bergen van Barcelona, ze is dol op de multiculturele en creatieve wijk El Raval en op zondag struint ze graag de vintage marktjes af.

''Wat een leuk stel, geïnteresseerd en super vriendelijk en veel kennis van de stad maar bovenal erg servicegericht. Wij hebben enorm genoten van de fietstour in Barcelona'' - Elize

Wil je ook fietsen door Barcelona met gids Joris? Reserveer dan direct je fietstour of neem contact met ons op voor meer informatie.

bottom of page