top of page

 HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR 

HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR BARCELONA

Met onze hoogtepunten fietstour door Barcelona zie je alle mooie plekken van de stad in 3 uur. Dit is onze meest gekozen fietstour en dé fietstour voor als je Barcelona pas één of enkele keren hebt bezocht of nog nooit gefietst hebt door de stad. Je leert Barcelona direct goed kennen. De hoogtepunten fietstour is geschikt voor jong en oud. In de kindervakanties fietsen wij dagelijks met kinderen. Er is uiteraard alle tijd voor het stellen van vragen en het maken van foto's bij de mooiste spots van Barcelona!

Fietstour langs dé bezienswaardigheden van Barcelona

Gids Joris neemt je met deze fietstour mee naar de populaire bezienswaardigheden die Barcelona te bieden heeft, zoals de Sagrada Família, de Gaudí huizen en de Gotische Wijk. Daarnaast zitten er ook enkele minder bekende plekken in de fietstour, waardoor het een goede mix is van de populaire bezienswaardigheden en onbekende spots. Zelfs als je al enkele keren in Barcelona bent geweest, ontdek je ongetwijfeld weer nieuwe plekken met onze fietstour. 

 

10.00 & 14.00 u
10.00 & 14.00 u
10.00 u

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
3 uur.   

Starttijden buiten juli en augustus

Mei/herfst/kerstvakantie*

Elke vrijdag en zaterdag
Dagelijks
 

Starttijden in juli en augustus
Maandag en vrijdag

Andere dagen van de week

Geen tours: 1 t/m 4 juli 2024.


Ben je met 4 personen of meer en wil je een andere tijd fietsen?
Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.

*
Zomervakantie 2024: 15 jul t/m 20 aug.
Herfstvakantie 2024: 19 okt t/m 2 nov.
Kerstvakantie 2024: 26 dec t/m 5 jan.
Meivakantie 2025: 19 apr t/m 10 mei.


Route
Sagrada Família, Gotische Wijk, Gaudí’s huizen Casa Batlló en Casa Mila (La Pedrera), stadspark Ciutadella, Ramblas, Arc de Triomf, haven, volksbuurt Barceloneta, strand en diverse mooie pleinen als Plaça Reial. Er zit een
pauze in de fietstour.

Afspreekpunt
‘Placa del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Rambla
s.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn L3).

PRIJZEN HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR

T/m 7 personen
Volwassenen                                  
Volwassenen 15 jul t/m 20 aug

Kinderen t/m 15 jaar
(mi
nimaal 1.45 m / kleinste fiets is 26 inch)

Prijzen zijn inclusief normale fiets.

E-bike: € 9,50 p.p. toeslag (v.a. 16 jaar).

Vanaf 8 personen

De groepstour is te reserveren t/m 7 personen, omdat wij de groep dan aan kunnen vullen met een ander gezelschap, tot max. 10 personen.

Bij 8 personen of meer vullen we de groep niet verder aan en is het ook het leukste om alleen met het eigen gezelschap te fietsen. Voor 8 personen of meer is daarom een privé fietstour mogelijk (€ 29 p.p. o.b.v. 8 volwassenen of € 27 p.p. o.b.v. 9 of 10 volwassenen).

€ 27 p.p.

€ 29 p.p.

€ 25 p.p.

 

10.00 & 14.00 u
10.00 & 16.00 u

''Wow, wat een leuke ervaring, Barcelona op de fiets. We hebben een super leuke en gezellige middag gehad. De tour is ook echt geschikt met kinderen. Ook voor hen is het een onvergetelijke middag met vele indrukken.''  - Aafke

Reservering, betaling en annulering

 • Graag vooraf reserveren. Vol is vol.

 • Gezelschappen t/m 6 personen mogen altijd gratis annuleren (m.u.v. in de mei-/zomer-/herfstvakantie). Je betaalt pas ter plekke (contant of deels contant en via betaalverzoek).

 • In de mei-/zomer-/herfstvakantie* vragen we een aanbetaling van € 10 p.p. middels betaalverzoek. Dit omdat we dan veel meer aanvragen krijgen dan dat we plek hebben. Annulering is gratis tot 24 uur voor de starttijd van de fietstour, wij betalen de aanbetaling dan direct terug. Bij annulering binnen 24 uur voor de starttijd van de fietstour, zijn de annuleringskosten gelijk aan de aanbetaling van € 10 p.p.

 • Bij groepen vanaf 7 personen vragen we altijd een aanbetaling van € 10 p.p. en is annuleren ook gratis tot 24 uur voor de fietstour.
   

Goed om te weten

 • Er is alle tijd voor vragen, tips en het maken van foto’s.

 • Gratis praktische stadsgids bij reserveren met o.a. parkeertips.

 • Je fietst in een groep van maximaal 10 fietsers en gids Joris. Gemiddeld fietsen wij met 7 fietsers.

 • De fietshuur is inclusief. Van de prijs die je betaalt gaat € 5,50 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. Bij e-bikes gaat ook de e-bike toeslag direct naar onze fietsverhuurpartner voor de huur van de e-bike.

 • We hebben fietsen van 28 en 26 inch, beide goed verstelbaar. 26 inch fietsen zijn mogelijk voor kinderen vanaf ongeveer 1.45 m. 

 • Het regent bijna nooit in Barcelona (in heel 2023 hebben we slechts 2x regen gehad in de fietstour), maar mocht het regenen dan gaat de fietstour door. Je mag ons altijd contacten om te wijzigen indien mogelijk. Wij zorgen voor regenponcho's bij een slechte weersvoorspelling.

 • Reserveer je een groepsfietstour dan vullen wij de groep aan met andere deelnemers. Het komt nauwelijks voor dat er geen andere deelnemers zijn. Reserveer je met minder dan 3 volwassenen en mochten er onverhoopt toch geen andere deelnemers zijn, dan nemen wij van te voren altijd nog even contact met je op. 

 • Voor alle fietstours gelden onze algemene voorwaarden.

bottom of page