top of page

 HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR 

HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR BARCELONA

Met onze hoogtepunten fietstour door Barcelona zie je alle mooie plekken van de stad in 3 uur. Dit is onze meest gekozen fietstour en dé fietstour voor als je Barcelona pas één of enkele keren hebt bezocht of nog nooit gefietst hebt door de stad. Je leert Barcelona direct goed kennen. De hoogtepunten fietstour is geschikt voor jong en oud. In de kindervakanties fietsen wij dagelijks met kinderen vanaf 7 jaar. Er is uiteraard alle tijd voor het stellen van vragen en het maken van foto's bij de populaire spots van Barcelona!

Fietstour langs dé bezienswaardigheden van Barcelona

Gids Joris neemt je met deze fietstour mee naar de populaire bezienswaardigheden die Barcelona te bieden heeft, zoals de Sagrada Família, de Gaudí huizen en de Gotische Wijk. Daarnaast zitten er ook enkele minder bekende plekken in de fietstour, waardoor het een goede mix is van de populaire bezienswaardigheden en onbekende spots. Zelfs als je al enkele keren in Barcelona bent geweest, ontdek je ongetwijfeld weer nieuwe plekken met onze fietstour. 

10.00 & 14.00 u
10.00 & 14.00 u
10.00 u
geen tours

PRAKTISCHE INFO


Tijdsduur
Ongeveer 3 uur.   

Starttijden
mei-/zomer-/herfstvakantie*

vrijdag/zaterdag

overige data

5 mrt t/m 5 apr 2023

Ben je met een groter gezelschap en wil je een andere tijd fietsen? Neem dan contact met ons op.

*Meivakantie 2023: 22 apr t/m 7 mei.

Zomervakantie 2023: 8 jul t/m 27 aug.

Herfstvakantie 2023: 14 t/m 29 okt.

Route
Sagrada Família, Gotische Wijk, Gaudí’s huizen Casa Batlló en Casa Mila (La Pedrera), stadspark Ciutadella, Ramblas, Arc de Triomf, haven, volksbuurt Barceloneta, strand en diverse mooie pleinen als Plaça Reial. Er zit een korte pauze in de fietstour.


Afspreekpunt
‘Placa del Teatre’, bij het grote witte beeld. Dit is aan de Ramblas.
Metro: Liceu of Drassanes (groene lijn L3).

PRIJZEN HOOGTEPUNTEN FIETSTOUR 2023


Volwassenen                                   
Kind 7 t/m 15 jaar                                   

Prijzen zijn inclusief normale fiets              


E-bike € 8,50 p.p. toeslag

€ 26 p.p.
€ 23 p.p.

''Wow, wat een leuke ervaring, Barcelona op de fiets. We hebben een super leuke en gezellige middag gehad. De tour is ook echt geschikt met kinderen. Ook voor hen is het een onvergetelijke middag met vele indrukken.''  - Aafke

Reservering, betaling en annulering

 • Graag vooraf reserveren. Vol is vol.

 • Altijd gratis annuleren tot het laatste moment voor gezelschappen tot 8 personen buiten de mei-/zomer-/herfstvakantie. Er is geen aanbetaling nodig. Je betaalt ter plekke na de fietstour (contant).

 • Voor gezelschappen van 8 personen of meer en voor alle reserveringen in de mei-/zomer-/herfstvakantie geldt: annuleren is gratis tot 24 uur voor de starttijd. Er wordt bij reservering een aanbetaling van € 10 p.p. gevraagd middels betaalverzoek. Mocht je annuleren tot 24 uur voor de starttijd dan betalen wij de aanbetaling direct terug. De betaling van het restant bedrag mag ter plekke, na de fietstour (contant).
  Wij vragen een aanbetaling omdat we slechts een beperkte capaciteit hebben (2 x 12 plekken per dag). In de schoolvakanties zitten onze fietstours dagelijks vol en is onze capaciteit kleiner dan het aantal aanvragen.
   

Goed om te weten

 • Er is alle tijd voor vragen, tips en het maken van foto’s.

 • Gratis praktische stadsgids bij reserveren met o.a. parkeertips.

 • De fietshuur is inclusief. Van de prijs die je betaalt gaat € 5 p.p. direct naar onze fietsverhuurpartner voor de fietshuur. 
  Bij e-bikes gaat € 13,50 p.p. (€ 5 plus € 8,50 toeslag voor de e-bike) direct naar onze fietsverhuurpartner voor de huur van de e-bike.

 • Bij regen gaat de fietstour door. Wij zorgen voor regenponcho's bij een slechte weersvoorspelling.

 • Je fietst in een groep van maximaal 12 fietsers. Gemiddeld fietsen wij met 7 fietsers.

 • Reserveer je een groepsfietstour dan vullen wij de groep aan met andere deelnemers. Het komt nauwelijks voor dat er geen andere deelnemers zijn. Reserveer je met minder dan 3 volwassenen en mochten er onverhoopt toch geen andere deelnemers zijn, dan nemen wij van te voren altijd nog even contact met je op. 

 • Voor alle fietstours gelden onze algemene voorwaarden.


Kinderen

 • De route is kindvriendelijk. Barcelona heeft veel goede fietspaden. Wij fietsen in de schoolvakanties dagelijks met kinderen vanaf 7 jaar.

 • Onze fietstours zijn geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar die goed zelfstandig 14 km kunnen fietsen op een fiets met handremmen.

 • Kinderfietsen beschikbaar vanaf 20 inch. Geen kinderzitjes beschikbaar.

bottom of page